Subota, 24 Listopad 2015 09:04

Veliki jesenski horoskop 2015

Napisao 

 

 

ovanbikblizanciraklavdjevicavagaskoripionstrijelacjaracvodenjakribe

 
 
 
 
 
ovan

 Ovan

(21.03 - 20.04)

Ovaj period za sve vas rođene u ovom znaku, biti će sve samo ne dosadan. Jupiter vam donosi mnogo više prilika da stvari ili neke situacije napokon posložite na vama zadovoljavajući način. Nećete se morati čak ni nešto posebno truditi. Ono na što ipak morate paziti je brzopletost kojoj ste i inače skloni. Jupiter je planeta koja daje mogućnosti i širi osobne potencijale. Sreća ne pada sama u krilo, ali ono na što obratite pažnju svakako je na dohvat ruke. Iako i sami znate da ste sami odgovorni za sve odluke ili akcije koje poduzmete, jer vi ćete se sa njima morati baviti. Vrijeme je dobro za poduzeti neke pravne ili administrativne aktivnosti. Moguće je da stiže i dobra vijest u vezi nasljedstva ili dodatnog prihoda. Svejedno svjesni ste da vaši stavovi prema poslu, zdravlju i privatnosti moraju imati neke čvrste osnove. Ne možete više nositi osjećaj osobne krivnje, pa svakako pokažite više samopouzdanja i vjere u same sebe. Pred vama je idealno vrijeme da se oslobodite nekih strahova, razvijete više suosjećanja prema drugima i postanete nešto skromniji u očekivanjima.

Ljubav
Iza vas su glavni testovi koje ste morali proći upravo u vezi ljubavi i intimnosti. Niste više toliko u brizi, jer znate što vam odgovara, a što ne. Odnosi koji se temelje na povjerenju i jakoj pripadnosti proći će sasvim neozlijeđeni ovaj period. Svejedno nikako nemojte odustati od dijaloga i razgovora o svemu što vas muči ili brine. Osjećate se mnogo opuštenije kada je u pitanju bliskost sa nekim. Ukoliko ste imali neko razočarenje tijekom prošlih mjeseci tada ste nešto i naučili. Sada se svakako krećete sa više osobne vjere i mudriji prema naprijed.

Posao
Mnogi od vas će svakako željeti više od posla ili barem neku promjenu. Bitno je da budete hrabri i odlučni te da se riješite onoga nepotrebnoga, neučinkovitoga. Naravno da je strepnja u vezi egzistencije glavna i osnovna briga u današnje vrijeme krize. Da li ste učinili dobro ili loše, pokazati će vrijeme. Svejedno, ukoliko imate neke svoje ideje i rješenja, mjeseci pred vama pokazat će se kao vrlo dobar period upravo za takva pitanja. Nemojte rušiti mostove iza sebe, ali budite pozorni. Stoga čuvajte novac, ne trošite više nego što trebate, jer bi vam ušteđeno moglo zatrebati ukoliko želite uložiti u nešto svoje.

ovan

 Bik

(21.04 - 20.05)

Mjeseci pred vama donose vam više spremnosti da uživate u svemu onome što volite. Hedonizam je ionako glavna riječ koja bi mogla najbolje opisati vaš znak. Venera je vaša vladarica, a kad je Venera u pitanju tu je uvijek nužno zadovoljstvo i satisfakcija sobom pa i svojim postignućem. Planetarna energija vas potiče na samoiskazivanje bilo kroz neki novi interes, hobi, kreativnost. Želite ponovno unijeti malo zabavnih sadržaja u svoj život. Ukoliko ste oduvijek htjeli nastaviti određeni zanat, umjetnost, ili kreativni interes, sada je vrijeme da to i učinite. Možda ćete upoznati novog prijatelja koji će vas poticati na izlaske, ili ćete poticaj naći u nečijem načinu života koji vam se u osnovi vrlo sviđa. Inspiracija vam dolazi sa sasvim neočekivanih strana pa je dobro da se i vi otvorite mogućnostima. Bilo što od toga moglo bi vam na kraju osim zadovoljstva donijeti i određenu korist, moguće kroz priznanja ili nagrade. Jupiter upravo potiče vaš znak na zabavne sadržaje, druženje, kreativnost i ideje. Jupiter je veliki dobročinitelj, sve što dotakne to i širi, ali sreća koju donosi ne dolazi sama.

Ljubav
Jesen vam može donijeti novu ljubav, samo je potrebno proširiti svoj krug prijatelja ili poznanika, kao i mjesta gdje se zabavljate. Možda upravo među tim novim prijateljima ugledate nekoga tko bi vam mogao biti nova simpatija, pa i ljubav. Trajne veze se definitivno mogu odlučiti da li će odnos trajati i kakav će doista biti. Sve shvaćate jako duboko i osobno pogotovo ono na intimnom planu. To bi moglo biti zbog emocija ili životnih okolnosti. Bilo kako bilo, intimnost i sa kime je dijeliti je područje koje uzimate vrlo ozbiljno ove jeseni.

Posao
Jesen vam donosi dašak pozitive i na području profesionalnog, kao i društvenog života. Pozorni ste prema prilikama i želite nešto poboljšati u načinima rada. Svakako ćete gledati na dobitak, jer je to prava svrha bilo kojeg posla koji radite. Neki među vama ipak će željeti ostaviti postojeći posao, jer je postao neproduktivan ili neugodan, a nekima čak i neizdrživ. Spremni ste učiti, ponovno ako treba, jer znate da ulažete u sebe i svoj napredak. Ukoliko ste u potrazi za poslom pred vama je dobar period, jer ćete ići ili biti pozivani na mnogo razgovora. Upotpunite svoje molbe, dodatno se informirajte, učite sve što je potrebno da biste bili u toku sa potrebama vremena i posla.

ovan

 Blizanci

(21.05 - 20.06)

Pred vama nije baš toliko sjajna jesen kako ste se možda nadali ili očekivali. Neka pitanja oko zdravlja i obiteljskih obaveza doći će u fokus vaših interesiranja. Ukoliko osjetite da vam zdravlje nije baš najbolje, svakako odite liječniku i usput napravite dodatne pretrage. Loša sreća moguća je kroz financije ili ulaganje. Dobra stvar je da se sada možete posvetiti nekretninama ili uređenju istih. Također dobro je srediti sve papire vezane uz zajmove, kredite pa ćete neke i dovršiti. Na žalost, briga oko dalje rodbine mogla bi se pokazati nužnom i kroz konkretnu pomoć. Budite spremni neko vrijeme posvetiti se upravo takvim pitanjima. Vremena za vas same nećete imati baš previše. Kao da će vas neki drugi trenutno više zanimati ili tražiti, ali će i oni trebati vas. Možda je ovo onda ipak pravo vrijeme da poboljšate neke a narušene bliske odnose. Više pozornosti kroz kraća ili dulja putovanja pogotovo ukoliko ste vi vozač, su itekako nužna. Skloni ste se izgubiti u raznim kombinacijama koje si često vrtite u glavi, pa zanemariti pravila prometne signalizacije.

Posao
Potrebno je pokazati oprez sa novcem i svakako pokušati štedjeti. Saturn uvijek traži stabilnost, ozbiljnost, pozornost i oprez. Pogotovo kroz eventualna ulaganja, naslijeđe. Izgledne su prevare, razočarenja ili gubici, jer se u prvi mah niste baš najbolje snašli. Stoga se savjetujte prije nego se na nešto obvežete, pogotovo prije nego li nešto potpišete i time dogovor zapečatite. Nemojte baš vjerovati osobama koje vam obećavaju da ćete njihovim načinom i prečacem doći do bilo kakve osobne koristi. Znate da je za to malo realne šanse, a može se dogoditi da uloženi novac više nikada ni ne vidite. Pred vama je ozbiljan rad i posao koji jednostavno treba obaviti.

Ljubav
Što se tiče ljubavi i intimnosti ovdje se postavlja pitanje koliko ste sami zadovoljni vezom u kojoj jeste. Ukoliko je sve u redu, spremni ste se dogovoriti za zajedničko stanovanje, jer želite učiniti korak više prema daljnjem zajedništvu. Ukoliko je veza već neko vrijeme pred preispitivanjem i dvoumljenjem, tada ćete morati ozbiljno razgovarati. Uvažite osjećaj nezadovoljstva i nedostatnosti, bilo da je vaš ili partnerov. Poradite na vezi i dajte si vremena. Ukoliko ipak ne ide, nije da niste probali. Veze koje sada započnu, moguće je da će samo biti prijateljske i neobavezne.

ovan

 Rak

(21.06 - 20.07)

Pred vama su mjeseci kada ćete napokon znati što želite od svega napraviti. Odluke o kojima ste promišljajući preko ljeta i izabrali za provesti, sada ćete i napraviti. Na fizičkoj i mentalnoj razini ćete se osjećati bolje zbog utjecaja Jupitera na vaš znak. Ukoliko ste malo i smanjili pozornost prema događanjima oko vas, sada ćete ga svakako pokušati obnoviti. Svaka moguća fizička aktivnost vam je itekako dobrodošla, pa i taj dio uključite u svoj raspored, a najbolje u svoju svakodnevicu. Jupiter je veliki svemirski dobročinitelj, pa iskoristite njegovo djelovanje upravo na samopouzdanju i da napokon radite ono što ste oduvijek željeli, a iz razno raznih razloga uvijek odgađali. Razdoblje je također odlično ukoliko ste skloni igrama na sreću. Svejedno preporučuje se uvijek igrati minimum, i ne igrati često. Sreću i zadovoljstvo nalazite i u kratkim putovanjima, ne predaleko od kuće. Tijekom ovog perioda mogli biste izgraditi bolje odnose kroz vama najbliže, braću, sestre. Te otkriti da je među vama mnogo više razumijevanja nego što ste do sada mislili.

Posao
Posao bi vam se napokon mogao isplatiti, ukoliko ste do sada marljivo radili, stvarali i kao po običaju nepotrebno se sklanjali drugima na putu do probitka i priznanja.. Slobodno se iskažite i pokažite jer su iza vas ozbiljni rezultati, a iza kojih u bilo koje vrijeme čvrsto stojite imenom i prezimenom. Bilo kakvi problemi, a vezani za posao sada neće izazivati kod vas osjećaj nemira i zabrinutosti. Pošteni ste, vrijedni i predani onome što radite. Znate da možete i želite više, pa ako vas neko iskorištava, pronalazite i prelazite na nešto drugo. U konačnici nije vam toliko bitno ni da li je financijski isplativije, koliko je stvar osjećaja pravde i ponosa.

Ljubav
Podršku planeta imate i u ljubavnom životu. Ionako teško možete živjeti bez da znate da vam neko pripada i da ste vi nekome izuzetna osoba. Ukoliko ste u vezi svakako se posvetite partneru, osobi koja vas voli i podržava. Možda ćete u tome biti malo i posesivni, ali partneru bi se to ovaj puta moglo svidjeti. Razdoblje je vrlo povoljno da proširite krug svojih prijatelja i da među njima nađete vama interesantnu osobu. Dobra ideja je i da se uključite u neki klub i na taj način spojite ugodno sa korisnim. Sve je bolje nego sjediti, čekati i samo zamišljati romantična događanja, kada ih možete živjeti.

ovan

 Lav

(21.07 - 21.08)

Period pred vama je prepun mogućnosti i interesantnih prilika. Jupiter, čije ste dobrodušno djelovanje imali prilike spoznati proteklih mjeseci, dalje vam nudi divne prilike da se posvetite materijalnim interesima. Do sada ste se željeli dokazati kroz svoju osobnost, nezamjenjivost i originalnost. Sada ćete htjeti to sve pretvoriti u materijalnu sigurnost i stjecanje isto takve koristi. Međutim ne zaboravite, da sve može sjajno izgledati poslagano na papiru, ali do stvarnog uspjeha treba biti posebno pozoran na izvedbi i detalje. U idućim vremenima bi se moglo ostvariti da ste u prilici zaraditi ili dobiti sasvim lijepe financijske nagrade. Ukoliko ste u nekom sudskom procesu, veliki su izgledi da ga okončate na obostrano zadovoljstvo. Posvećeni takvim pitanjima zarade, pa i vlasništva ili nasljeđa, nećete baš stići uživati u druženjima, zabavi ili onome što ste čitavo ljeto radili. Sudbina vam nosi neke iznenađujuće ali povoljne mogućnosti, pa ćete možda malo više putovati, a na tim putovanjima sresti osobu koja će imati važan utjecaj u vašem budućem životu.

Posao
Pred vama su poslovno zahtjevni mjeseci. Morate paziti na detalje. Bilo kakva ulaganja tijekom ovog vremena mogla bi se pokazati isplativima. U idejama koje imate nemojte zanemariti na neka već oprobana i dugoročna rješenja, koja samo treba nastaviti gurati naprijed. Možda ne donose uzbuđenje novoga, ali vrijeme trajanja ukazuje da je u pitanju ipak kvaliteta. Morate se dokazati na poslu pogotovo ukoliko ste u nečemu novome. Autoritetima je ionako jednostavnije prebaciti zaduženja ali i odgovornost novima na tom području. Pa zašto to ne biste bili vi, onaj koji će pokrenuti promjene. Velika je izglednost da će uspjeh biti velikodušno nagrađen.

Ljubav
Što se tiče emocionalnog dijela života, trebali biste biti zadovoljni. Veze koje već neko vrijeme traju, bez nekih većih problema nastavljaju u svom trajanju. Neki među vama odlučuju se i na zajednički život, pa i brak. Saturn koji utječe i na vaš znak ionako svojim djelovanjem traži ozbiljan, tradicijski pristup bilo čemu. S druge strane, sada vam neće ići neozbiljne ili površne veze u kojima želite samo zadiviti drugu stranu. To vam u idućem periodu neće prolaziti. Stoga ćete morati napraviti pauzu od romantičnih nastojanja, što možda i nije tako loše.

ovan

 Djevica

(22.08 - 22.09)

Pred vama su zaista zanimljivi mjeseci i događanja. Jupiter je u vašem znaku Djevice nakon punih 12 godina. Sjetite se svojih tadašnjih ideja i nastojanja, događanja i tema koje su vas okupirale, pa će vam sve biti mnogo jasnije što vas očekuje. Sve ili gotovo sve što želite učiniti, svakako je izglednije nego prije. Jupiter je veliki dobročinitelj, ali darovi koje pruža ne dolaze sami. To je ipak vaš dio posla. Odustanite od toliko analiziranja i preispitivanja da li je nešto dobro, da li vi to možete. Ostavite se opsesije usavršavanja, popravljanja. Ne mora sve biti savršeno, jer ni drugi nisu, iako se takvima prikazuju. Kretanje među ljudima, neopterećena druženja, kratka putovanja, sve su to načini da steknete više saznanja za kojima toliko žudite. S druge strane mogli biste imati određenih smetnji upravo kroz roditelje, dom. Pa biste mogli i dvojiti, trebate li se prepustiti mogućnostima koje su pred vama ili ostati stajati. Svakako se potrudite biti na usluzi ako je potrebna, međutim nemojte dozvoliti da vas se veže na emocije ili osjećaj krivnje. Nema smisla da vučete za sobom neka vremena i sjećanja koja vam ionako nisu ni bila ugodna.

Ljubav
Ukoliko ste u potrazi za srodnom dušom pred vama je vrijeme da je i nađete. I to onu pravu osobu o kojoj ste ionako već razmišljali. Jupiter će vam u svemu tome pomoći. Saturn od vas traži pri tome ozbiljnost i predanost. Drugačije neće ići. Dugotrajne veze svakako moraju pokušati obnoviti svoje zavjete ili obećanja, jer stari način ne donosi ništa dobroga, već vas umara, čini sumornima, nezadovoljnima i kritičnima. Sjednite sa partnerom i otvoreno razgovarajte o tome što bi tko od vas i kako bi htio, i pri tome svakako budite iskreni.

Posao
Ukoliko u idućem razdoblju ne nađete posao, onda ste zaista u problemu, koji je samo i isključivo vaš. Jupiter vam daje prilike, i to ne jednu, koje vi morate prepoznati i djelovati. Stoga obnovite svoje životopise, javljajte se na preporuke, oglase, informirajte se kroz prijatelje, poznate. Budite aktivni i budite sigurni da će vas svemir nagraditi. Ukoliko ste u prilici putujte, informirajte se, učite, upišite neki tečaj, i svakako čuvajte novac, jer ideja vam neće nedostajati, ali investicije bi vas mogle zabrinjavati. Saturn vas upozorava da ne budete rastrošni i ne kupujte nešto što vam nije zaista nužno. Novac će vam trebati za provedbu vaših ideja.

ovan

 Vaga

(23.09 - 22.10)

Pred vama je svakako vrijeme promjene, ako ne baš svih područja života, nekih dijelova definitivno. Zbog drugačije percepcije i nekih vaših spoznaja znate da morate ustajalo, a već ionako neučinkovito doslovce razdrmati i ozbiljno protresti da biste dobili jasnu situaciju. Na kušnji ste i vi sami. Činjenica je da vam se ne da više ponavljati uvijek iste priče, očekujući drugačije i bolje rezultate. Promislite koliko toga što prigovarate drugima je ono što i sami počesto činite. Kada tako pogledate malo na sliku, ego će vam možda biti ozbiljno uzdrman. Najbliži a vaši, bi vas mogli suočiti sa onim što vas kod drugih istinski ljuti i nervira, a to je inzistiranje na nebitnim sitnicama. Saturn ne daje ništa ako iza toga ne stoji iskreno nastojanje i ozbiljan predani rad. Tako da slobodno zaboravite na osobnu sreću po pitanju igranja lutrije. Smirite se i posvetite se bitnome, pazite na dokumente i važne papire. Nije vrijeme za suđenja ili provođenje nekog od oblika pravde. Za sada nećete moći savladati birokratske zavrzlame.

Ljubav
Pokušajte odnose u kojima jeste učiniti stabilnijima. Pri tome pokažite svoju poslovičnu kooperativnost i razumijevanje. Naravno da je potrebno da i druga strana pokaže iskrenu želju i krene u vašem smjeru. Ukoliko ste u paru već nekoliko godina, možda ćete zajedno nešto učiniti za sebe. Kupovina nekretnine ili pokretanje nečega što vas oboje veseli, svakako je dobar dokaz da ste i dalje jedno uz drugo i to namjeravate i ostati. S time vaša ljubav pokazuje da je zrelija i jača nego prije. Ukoliko tražite srodnu dušu, za sada sklopite prijateljstvo koje će se postupno razvijati u nešto više.

Posao
Stabilnost u poslu dolazi uz podršku Saturna koji će vas vjerojatno i nagraditi za sav trud koji ste pokazali u prethodnim mjesecima. Iako vam Jupiter nije sasvim sklon, neće odmagati. Stoga je moguće povećanje plaće, pozitivna promjena na poslu, pa sve do priznanja prema kraju godine. Ono što je na vama je da i dalje dajete sve od sebe, a pogotovo uz iskrenost kroz ono što radite, volite, i što vas zadovoljava. Ukoliko planirate promijeniti posao sačekajte za to drugu godinu. Oni koji traže posao morati će se malo više potruditi, dodatno obrazovati. U međuvremenu je potrebna pozornost na troškove i novac koji pristiže samo iz provjerenih izvora.

ovan

 Škorpion

(23.10 - 22.11)

Sreća i uspjeh baš nisu rezervirani ove jeseni za vas rođene u ovom znaku. Napunjeni ste energijom i spremni na mnogo toga, ali pitanje je koliko će vas takvo stanje dugo držati. Stoga se radije vi držite onoga provjerenoga, uobičajenoga, pa i tradicionalnoga, ne iskačući sa novim idejama ili pomalo ionako upitnim planovima. Ono čemu bi se mogli doista posvetiti su nova poznanstva, preko kojih ostvarujete neke buduće kontakte koji će vam tek trebati. Ukoliko ste u mogućnosti putujte i sakupljajte nove informacije, učite kroz nečija životna iskustva, impresije, razmišljanja. Ukoliko u vaš život uđe osoba koju smatrate mudrom i realnom, moguće je to neki stariji muškarac, svakako poslušajte neka zapažanja, koja biste mogli uklopiti u svoja razmišljanja ili djelovanja. Bez obzira koliko godina imali, uvijek se nešto novo može spoznati, naučiti i biti nam od koristi. U stvari, dobra vijest može doći iz daleka ili daljeg rođaka, koji vam posredno može pomoći. Ionako ne možete vi biti odgovorni za svačiji boljitak, ali možete sebe ustabiliti kroz produktivnost, egzistenciju i osjećaj sigurnosti.

Ljubav
Idući tjedni biti će i zahtjevni prema odnosima u kojima jeste. Ukoliko ste završili neki odnos, dozvolite si predah da vidite što i kao dalje. Ne očekujte tijekom ovog perioda nikakvu igru sudbine ili Amorovu strelicu. Ono što će trajati kreće iz prijateljstva, do prepoznavanja a onda razvijanja daljnje međusobne pripadnosti uz neizbježan sjećaj sigurnosti i trajanja. Sada nisu moguće nikakve ljubavi na prvi pogled. Mnogi koji su u vezama željeti će ih potvrditi ili zajedničkim stanovanjem ili povećanjem obitelji. Utjecaj Jupitera na vaš znak očitovat će se kroz mir pogotovo onima koji su prolazili težak period.

Posao
Vrijeme je da pokupite nagrade ili zasluge za ono što ste već obavili. Ukoliko su financijske, onda budite sigurni da će potrajati. Ukoliko ih tek trebate zaraditi, onda računajte da ćete ih vrlo ozbiljno, predano i bez odustajanja morati odraditi. Nije vrijeme za nešto posve novo, bez obzira koliko ideja osobno vi sami imali. Velika je vjerojatnost da će vam za planove trebati još neko vrijeme prikupljati sredstva i znanja. Iako neke situacije izgledaju obećavajuće, pa i prilike koje kažu -sad ili nikad, teško da će se pokazati kao dugotrajne. Stoga dobro razmislite prije bilo koje odluke. Pola njih bi se mogle pokazati samo šarene, ali lažne. S druge strane dobro je vrijeme za prodaju nekretnine.

ovan

 Strijelac

(23.11 - 21.12)

Period pred vama nije nimalo lagan. Saturn je u vašem znaku, a strog je učitelj u svojim zahtjevima i ozbiljnostima. Jupiter vaš vladar daje vam vjeru i optimizam i smješten je u kuću osobnih zasluga, uspjeha i karijere. I sada se postavlja pitanje, da li ste i koliko ste optimista ili pesimista. Sve što vam dolazi biti će pod kritičkim preispitivanjem da li vam to doista pripada i koliko ste nešto zaslužili. Malo toga će vam biti poklonjeno, dakle slobodno budite ponosni na ono što imate, jer je to isključivo plod vaših djela i nastojanja. Pa slijedom toga nikome niste nešto posebno ni dužni, iako će vas se prozivati i podsjećati. Vrijeme do kraja godine posvetite svom zdravlju, idite na vrijeme liječniku, jer su mogući problemi sa zubima ili kostima. Pripazite se neprilika u saobraćaju, pa izbjegavajte ako je moguće, vožnju za vrijeme loših vremenskih uvjeta. Moguće su loše vijesti kroz daljnje rođake ili poznanike. Glavna pitanja na koja ćete sebi trebati dati odgovore je ono koliko ste pozitivni i koliko imate vjere u sebe i svoje sposobnosti.

Ljubav
Ključna riječ za ovaj period a i za vaš znak mogla bi biti-bez pretjerivanja, molim. Odnos vašeg vladara Jupitera i Saturna mogao bi proizvesti nekoliko nespretnih koraka. Vi ćete željeti jedno, partner će očekivati drugo. Na kraju ste oboje zbunjeni ili razočarani. Osobno samopouzdanje i opuštenost da je sve u redu u vezi u kojoj jeste, ne znači da se trebate ponašati lijeno, nezainteresirano. Zanemarite romantične sanjarije, koje vam sada ionako ne mogu dati ono što želite. Slobodni neka si uzmu predah da promisle o tome što uistinu žele.

Posao
Posao je zahtjevan i odjednom vama zamoran, pa se pitate da li zaista mora biti toliko teško. Odjednom kao da se gomila a zaduženjima nigdje kraja. S druge strane, Jupiter vaš vladar daje vam prilike da se iskažete upravo po pitanju posla. Svakako potražite pomoć od suradnika ili neke poslove jednostavno delegirajte drugima. Nije da baš cijeli projekt visi na vašim leđima. Posvetite više pozornosti na onaj a isključivo vaš dio obaveza, jer će se jedino to i gledati. Nema razloga da budete odgovorni za tuđe pogreške ili nemarnost. Kako je oko nas ionako loša ekonomska situacija, nemojte očekivati da ćete uspjeti samo tako progurati svoju ideju o osamostaljivanju.

ovan

 Jarac

(22.12 - 19.01)

Pred vama je period kada će sve malo škripati, i odnosi, i prijateljstva, ali posao i pitanje karijere biti će ono čime ćete se željeti baviti i u tome još uživati. Vi ste ionako dovoljno racionalni i ne želite podlijegati trenutnim raspoloženjima. Bez obzira kako se osjećali unutar sebe, izdržljivi ste i znate da treba raditi i da se trebate brinuti o sebi, te o onima koji ovise o vama. Kod nekih pripadnika ovog znaka je nažalost takav način, skrb i novac, jedino moguće iskazivanje emocija i pripadnosti. Ipak Jupiter, veliki svemirski dobročinitelj, na vaš znak djeluje tako da ćete željeti putovati, možda u inostranstvo ili će vam se pojačati komunikacija sa strancima. Posebnu pomoć u ostvarenju od planeta možete očekivati ako želite stjecati nova iskustva i širiti svoje horizonte. Izgledni su dodatni prihodi, pa ćete možda nekoga i savjetovati, a za to biti dobro nagrađeni ili plaćeni. Dobre vijesti dolaze iz daleka, a i sudski postupak ukoliko ga imate, a koji već i predugo traje, napokon se rješava u vašu korist. Problem se može pojaviti ukoliko ne nađete ravnotežu između vaših interesa, nužnosti i obaveza oko posla i privatnog obiteljskog života.

Ljubav
Pitanja vaših odnosa kroz one najbliže, dom, djecu, obitelj, biti će glavna tema ovog perioda. Vaša posvećenost poslu i brizi o svim tim stvarima je svakako neupitna. Problem bi se mogao javiti ukoliko zbog brige zaboravite na lijepu riječ, podršku, slušanje i stvarno provedeno kvalitetno vrijeme u zajedništvu. Partner vas ne optužuje za nebrigu, kako možda krivo čujete ili razumijete riječi koje vam se upućuju, već za emocionalnu distanciranost. Slobodni bi mogli upoznati doista zanimljive osobe, a povećava se i mogućnost da je osoba iz strane zemlje, drugoga podrijetla ili običaja.

Posao
Sasvim dobro razdoblje za rad i financijska pitanja. Velika korist od utjecaja Jupitera na vaš znak koji uvijek donosi nove mogućnosti, nove prilike i iznenadne dobitke koji mogu doći iz različitih izvora. Ukoliko ste na poslu koji vam odgovara i pruža određenu sigurnost i zadovoljstvo, onda rado i bez pritiska izvršavate zadatke. Ukoliko nema zadovoljstva i sve vam je preteško, atmosfera je neugodna kao i suradnici, mogli biste isprobati Jupiterove prilike koje vam se nude. Jupiter promovira i nova znanja, pa se posvetite nečemu što će vam koristiti. Onima koji su u potrazi za novim poslom vrijeme pred vama daje optimistične prognoze. .

ovan

 Vodenjak

(20.01 - 18.02)

Pred vama je vrijeme kada se nećete imati na što posebno žaliti, jer će vam sve ipak ići manje-više planirano. Jupiter i za vas ima dobre vijesti i neku od prilika, možda onu koju ste već dulje vrijeme očekivali. Suradnja sa stranim osobama je izgledna. To samo znači da će vas se sudbina ipak sjetiti, jer ste već pomislili da vas je možda i zaboravila. No ipak znate i sami nije baš sve do same sreće i sudbine, nego je iza vas zaista i trud, i rad, i ozbiljne stvari koje ste ipak napravili, pa sada stižu nagrade. Što je najvažnije nemojte nikako ni nikome dozvoliti da se vaša pozitiva na neki način naruši od bilo koga, a nažalost biti će i takvih pokušaja. Odnosi sa bliskima možda neće pratiti vaš entuzijazam, i spremnost da riskirate, pa ćete se sve češće pitati da li su oni za ili protiv vas. Za sada vrijeme nije posebno pozitivno za dulja putovanja, a ukoliko ste sami vozač izbjegavajte dulju vožnju, pogotovo po lošim vremenskim uvjetima. Dobre vijesti stižu za one koji možda imaju neki sudski ili birokratski spor. Velika je vjerojatnost da ćete uspjeti to razriješiti na veliko osobno zadovoljstvo.

Ljubav
Što se tiče ljubavi, susret sa vama zanimljivom osobom u razdoblju koje je pred vama, nije baš pogodno za romantična događanja. S druge strane ni vi sami niste baš za nešto jako ozbiljno, trajno, barem ne još za sada. Nemojte dozvoliti da vam prošlost upropasti prilike za novi početak ili napredak kroz odnos koji priželjkujete. Ostavite je tamo gdje i pripada, u prošlosti. Trajni odnosi svakako će imati mirniji period nego što je bilo proteklo razdoblje. I sami ćete biti nešto emocionalniji nego inače, pa će vam biti drago i pravo zadovoljstvo imati nekoga uz sebe i na svojoj strani.

Posao
Saturn vam donosi određenu stabilnost u poslu, pa ukoliko ste zadovoljni s trenutnom situacijom, biti ćete svakako opušteniji. Zimski mjeseci bi mogli postati stresni pa se tijekom ovog perioda odmarajte koliko stignete i sakupljajte snagu. Svejedno novac za sada ne bi trebao biti problem, pa ćete i dalje biti uglavnom optimistični i uvjereni da vaši planovi imaju budućnosti. Možda vas to potakne i da se pobrinete oko pitanja nekretnina, stanovanja. Da li će to biti kroz ulaganja, preinaku ili kupovinu zavisit će o ušteđenom novcu. Onima koji traže posao moguće je ostvarenje, ali ne baš onoga željenoga.

ovan

 Ribe

(19.02 - 20.03)

Ribe

Vama rođenima u ovom znaku predstoji ponešto tmurno raspoloženje. I iako se ne može reći da vas je sreća napustila, svakako vam nije baš na dohvat ruke. Morate se itekako pomučiti da kao prvo sebe oslobodite osjećaja krivnje koju nosite, ali i koju su vam neki oko vas uspješno nametnuli. Nemojte se više toliko osvrtati na prošlost i o njoj sanjariti, jer od toga nema ništa. Okrenite se prema naprijed, napravite bitne planove i jednostavno gurajte ideju koju imate. Upornost vam se ionako uvijek isplatila. Mogući su zastoji u vezi financijskih pitanja. Podnošenje zahtjeva za kredit ili neki sudski postupak razvlačit će se i dalje, a što je najvažnije, vijesti u vezi toga neće biti baš ohrabrujuće. Mogla bi vas zateći neka iznenadna vijest od dalekih rođaka ili bliskih osoba. Neugodan osjećaj, period malodušnosti i fizičke uznemirenost vam nikako neće odgovarati, pa samim time možete početi pobolijevati. Ukoliko primijetite neke zdravstvene probleme, svakako odite k liječniku. Uostalom vrijeme je sezonskih bolesti, koje ovaj puta ne biste trebali podcjenjivati.

Ljubav
Saturn vam najavljuje problematično i sumorno raspoloženje koje kvari čak i dobre odnose u kojima jeste. Nemojte očekivati da vas partner stalno podsjeća na dobre strane neke situacije, daruje vas pozitivom, jer će mu to postati naporno. Prihvatite da svako ima teške momente kada se pita da li sve, a što se živi, ima neku svrhu, koju vi sada baš i ne vidite. S druge strane od vas se očekuje da dobro razmislite što ne valja u vezi i da to riješite. Svejedno, pripazite i kako nešto u odnosu rješavate. Slobodnima ne predstoji neka kvalitetna veza, pa radije pričekajte neko vrijeme.

Posao
Rad će vam se činiti izuzetno naporan zbog utjecaja Saturna. Saturn je uvijek strog i traži određenu žrtvu te nas iskušava kroz vrijeme, da bi nas tek na kraju prolaznim ocijenio. Ukoliko želite mijenjati posao, budite posve sigurni da ste si osigurali idući. Iako je mala vjerojatnost da će vam idući biti po volji ili znatno bolji. Obveza na radnom mjestu će biti puno, a rezultati će biti vrlo mali, barem prema vašem mišljenju i nastojanjima. Ovo nije dobar period za razgovor o napredovanju ili povećanju plaće. Da ne biste još nešto pogriješili trebate zaista svu koncentraciju i pozornost. Financije vam nisu dostatne, jer ste se možda već istrošili. Pripazite i dalje na troškove.

Ines Pautz

Tarot, astrologija

mob. 091/534-44-95
adresa: Zagreb


Dežurni telefon: ponedjeljak od 21-22h, nedjelja od 18-19h

Odgovaram na jedno pitanje vezano uz astrologiju ili tarot (koji ste podznak, gdje su vam Neptun, Venera itd.), za tarot bilo koje pitanje tipa ljubav, posao, zdravlje. Odgovaram iscrpno.

Pročitano 2399 puta

Ostali članci: tarot i astrologija