Srijeda, 14 Kolovoz 2013 19:26

Ljetni ljubavni horoskop

Napisao 

Posuđeni ljetni horoskop o zavodnicima, ljubavnicima, sumnjičavima, samosvjesnim i nesamosvjesnim ljubavnim pokušajima...

Ovnovima je avantura cilj

Visoke temperature, manjak odeće i poneki ispijeni koktel pripadnike ovog znaka podstiču da postanu opasni zavodnici na plaži. Njihova strastvena priroda omogućava im da lako zavedu, ali i da budu zavedeni. Ali nemojte se zavaravati, duboka osjećanja nemaju veze s tim. Dok god ima hemije, ljetnja avantura biće im zanimljiva, ali čim krene razgovor o ozbiljnijoj vezi, jednostavno će nestati.

Bik opasno zavodi

Klimatizovane prostorije, baldahini, udobne ležaljke i zgodna osoba za drugim stolom idealan su ambijent za ljetnju romansu Bikova. Sljedeći korak u zbližavanju je romantična večera sa obiljem dobre hrane, a u avanturi će uživati svim svojim čulima. Tada će čak i okrenuti leđa društvu s kojim su na odmoru. Loše je to što njihove afere veoma kratko traju.

S Blizancima zabavi nema kraja

Pripadnike ovog znaka lako je prepoznati - nose minijaturni kupaći kostim, najglasniji su u društvu i glavni zabavljači. Najlakše zavode kroz sport, igrajući picigin ili odbojku. Ako ih uspete uvući u razgovor i on potraje duže od nekoliko minuta, velike su šanse da su zainteresovani, ali morate biti spremni za aktivnu romansu, u kojoj ćete stalno biti okruženi drugim ljudima.

Rak očekuje ljubav

Pripadnici ovog znaka dugo će posmatrati svoju metu pre nego što odluče da joj priđu, a pošto to urade vjerovatno će već biti pomalo zaljubljeni. U romansu će ući ozbiljno i za kratko vrijeme razviti duboka osjećanja, pa druga strana to mora imati na umu i ne petljati se s njima ako nije spremna na dugu vezu.

Lav je idealan za letnju romansu

Opušteni, željni pažnje i ljubavi, pripadnici ovog znaka stvoreni su za ljetnje ljubavi. Pošto dobro izgledaju, zavešće vas svojim fizičkim izgledom i top-formom, a tek u dubljem razgovoru otkriće svoju nježnu i romantičnu stranu. S njima vas čekaju duge šetnje uz more, večera uz zalazak sunca, ali i buđenje u zoru na plaži.

Devica želi zabavu bez obaveza

Koktel u jednoj, mobilni u drugoj ruci i mozak „na paši“ opis je ponašanja pripadnika ovog znaka, koji se tokom cijele godine kontrolišu, a na godišnjem odmoru potpuno opuste. U svojoj glavi će unaprijed ograničiti ljubavne avanture na kratki rok i mnogo uživanja, a pobjeći će glavom bez obzira na prvi pomen mogućeg nastavka avanture.

Vaga voli romantiku

Oni u ljetnjoj romansi uživaju kao i u svakoj drugoj vezi i traže romantiku i komplimente. Rijetko će same prve prići simpatiji, ali će se baš slučajno zateći na istom miestu gdje bi ona mogli biti. Nekoliko dana provedenih s Vagom donose uspomene koje se pamte za cio život, a moguć je i nastavak veze nakon odmora.

Škorpija leti najbolje osvaja

Gitara i lopta su rekviziti kojima ovi majstori zavođenja vrbuju svoje žrtve. Većina pripadnika ovog znaka željni su ljetnjih avantura i rijetko ih odbijaju, čak i ako se druga strana nalazi u ozbiljnoj vezi ili braku. Ipak, moglo bi se dogoditi i da sami sebe prevare i da se bespovratno zaljube onda kad to najmanje očekuju.

Strijelac voli neobične scenarije

Plaža je idealno mjesto gdje se oni opuštaju, a tamo samouvjereno privlače poglede svojim ekstravertnim ponašanjem. Osvojiti ih možete pozivom na paraglajding ili bandži-džamping. Njihovi poljupci će biti strastveni, izjave ozbiljne i želja jaka, ali se to prije može pripisati letu nego iskrenim osjećanjima.

Jarac sam sebe ne prepoznaje

Hladnokrvni i promišljeni jarčevi leti se ponašaju mnogo slobodnije i ne brinu pretjerano o posljedicama svojih djela. Sami nikad neće prići simpatiji, već će kao primadone čekati da ona priđe njima, kako bi držali konce u svojim rukama. Seksepil i oslobođena strast koju inače sputavaju na moru ih čine izuzetno poželjnim.

Vodoliju će privući originalna ličnost

Filozofski razgovori uz čašu vina situacije su u kojima Vodolija zavodi. Njih neće privući neko ko samo dobro izgleda, već im je bitnije da druga strana zrači karizmom. Ipak, koliko god njihove namjere izgledale ozbiljnije od obične avanture, nema velike šanse da će se kasnije ikad više javiti.

Ribe ne štede osećanja

Ljubavnici su kakve samo možete poželjeti. S njima možete ići na ronjenje ili se držati za ruke dok posmatrate nebo, a osjećaj ljubavi koji će vam pružiti je zagarantovan. Na rastanku će za vama pustiti suzu, pa se druga strana nikako ne može osjetiti iskorišteno čak i ako su jedno drugom bili samo avanturica.

(topnews.ba/stil.kurir-info.rs)

Pročitano 3146 puta

Ostali članci: tarot i astrologija