Četvrtak, 28 Veljača 2013 20:09

Horoskop za ožujak

Napisao 

Ines Pautz napisala je novi horoskop. Želite li znati kako to ona radi, ovdje objavljujemo dijelove njena horoskopa za ožujak:

Rak

Već prvi tjedan ovog mjeseca obećava i na emocionalnom i na poslovnom planu. Iako ako nešto ne volite, to je planiranje kroz emocije. Emotivni život za vas je uvijek nešto što jednostavno želite da se dogodi, da vas obuzme...


Lav
Ovaj mjesec bit ćete u planovima, ambicijama, koje nikako neće biti skromne. Možda će se okolini činiti da se precjenjujete, ali za vas je dosta toga ostvarivo. Jedino što ćete morati pažljivije promisliti što..


Vaga
Planetarna situacija neće vam ići na ruku, dobar dio mjeseca. Pokazat ćete nervozu, nestrpljenje, a i za vas čudno, ali i nedostatak takta. Merkur u svojoj retrogradnosti zbunjuje kroz informacije...

 

Strijelac

Pred vama je mjesec kada morate napokon posložiti neke stvari. Situacija vam na nekim područjima izmiče kontroli pa vas to čini povrijeđenim, ljutim i pod stresom. Utjecaj Marsa zna biti i takav. Vrijeme je da se suočite iako su stvari možda neugodne, morate ih riješiti, samo tako možete naprijed. Tijekom mjeseca trebat će vam... 


Vodenjak

Društveni život bit će vam na prvom mjestu. Vaš tempo života će se ubrzati. Povećat će se broj dnevnih obaveza i kontakata. Nastojat ćete spojiti ugodno s korisnim, pa ćete čak i neke poslovne razgovore obavljati 

 

Ako ne znate kako ćete na naslovnici portala pronaći ovaj tekst, čitav horoskop za ožujak koji je napisala Ines Pautz, za ove i sve ostale znakove, pročitajte na stranici:
http://www.altertv.org/tv2/index.php/component/content/article/190

 


 

 

Godišnji horoskop

Osim mjesečnog horoskopa, Ines Pautz piše za časopis Alter i portal altertv.org i mjesečni horoskop. Ovdje je njen tekst o Blizancima:

 

Za sve vas rođene u ovom znaku 2013. će i dalje biti vrlo povoljna. Moći ćete se vrlo brzo uvjeriti da se sve dobrobiti i postignuća iz prethodne, samo premještaju i u ovu. Ove godine vaš znak je pod povoljnim utjecajem Marsa, Sunca i Jupitera. Sve što poduzmete bit će vam  isplativo, rješivo ili vrlo zadovoljavajuće. Pokazat ćete se kao osoba koja ima dovoljno samopouzdanja znanja i sposobnosti da se izbori za svoje viđenje stvarnosti i odredi prioritete.

 

 

Posao

Vaša snalažljivost i težnja, da ipak sebi, ali i drugima dokažete svoje vrijednosti bit će izražena prvu polovinu godine. Uspjeh postavljen na prave osnove, a koji već neko vrijeme gurate ispred sebe, gotovo da vam je zagarantiran. Poneki oponent ili zahtjevan poslovni trenutak nikako ne treba značiti da ste izgubili svoju viziju. Suradnja, uvažavanje sugestija kolega ili autoriteta, ne ukazuju na vašu slabost, već na mudrost i viziju da se samo tako može naprijed. Financijska situacija je obećavajuća ukoliko se zadržite na idejama koje vam zaista trebaju i kojima težite. Za bilo kakvo pretjerivanje u ovoj godini nema mjesta. Sredina godine mogla bi vam donijeti poneko iskušenje. Izbjegavajte rizične spekulacije bez obzira kako privlačno izgledale. Nemojte se žaliti ili prigovarati dok god vam zarađene financije uredno pristižu.

 

Ljubav

Tijekom ove godine možete očekivati mnogo stabilniju emocionalnu situaciju ili potencijalne veze. Ove godine u vama će se probuditi lovac, a ljubav na „prvi pogled“ nešto što bi vas moglo oduševiti. A što je najbolje i uspjeti u trajanju. Onima u vezi slijede ugodni dani ako izbjegnu beskonačne rasprave oko prošlih vremena i pogrešnih poteza, tijekom samog početka godine. Kako godina odmiče bit ćete itekako spremni i voljni pokazati svoju ljubav i želju na mnogo bolji i rječitiji način. Vaši napori unose harmoniju u vaš već postojeći ljubavni odnos.

 

Ako još niste vidjeli Horoskop za sve ostale znakove za 2013. godinu, pročitajte ga na ovoj stranici:

http://www.altertv.org/tv2/index.php/component/content/article/191

 

Pročitano 3047 puta

Ostali članci: tarot i astrologija