Subota, 19 Siječanj 2013 16:58

Horoskop za ljubav i emocije

Napisao 

Sviđa vam se neki znanac, već dugo gledate nekog kolegu s posla, htjeli biste zavesti nekog prijatelja..., ali ne znate kako to napraviti ili se bojite kako bi sve to moglo završiti? Možda vam pomogne ovaj tekst o emotivnim i ljubavnim potrebama i nakanama horoskopskih znakova. Za nekoliko dana objavit ćemo „emotivnu“ analizu ostalih znakova horoakopa.

 OVAN

OVAN - ON

Kad on vara, to vrlo brzo saznaju svi iz njegove najbliže okoline, pošto Ovan se voli hvaliti svojim uspjesima kod suprotnog pola. On već zna da je muževan i uporan, a drzak i nametljiv postaje kada mu je potrebno više vremena da vas uvjeri koliko je - neodoljiv. Ako partnerica posumnja u njegovu vjernost, pravdati će se kako nijednu nije imao namjeru osvojiti, već je bilo – obrnuto. Kad se zaljubi, brzopleto prekida čak i dugogodišnju vezu, jer nema strpljenja da razmišlja ni o svojim postupcima, ni o njihovim posljedicama.

OVAN - ONA

Ona lako poklekne kada se "namjesti situacija" u društvu šarmantnog i duhovitog muškarca kojeg će Ovnica kasnije opisati kao glavnog "krivca" za sve što se desilo između njih. Ako posumnja u partnerovu vjernost, požurit će mu vratiti milo za drago, ali tada joj se lako može desiti da upadne u zamku vlastite prevare i - zaljubi se. Ipak, znatiželja i nemiran duh mogu je ponovo odvući u naručje bivšeg partnera sa kojim će pokušati da raspali staru strast, ali i da prevari aktualnog partnera.


BIK
BIK - ON

Iako važi za jednog od najvećih ljubavnika Zodijaka, Bik je za divno čudo prilično vjeran, jer ne voli mijenjati svoje navike, niti ugrožavati svoju emocionalni mir. Međutim, želja za uživanjem u svemu što je lijepo, dovodi ga u situacije kada ne može odoljeti, mkar će se potruditi da vi to nikada ne saznate. Muškarac Bik će i u zabranjenoj vezi (kao uostalom u svemu) dobro pripremiti teren, ne ostavljajući mjesta sumnjama, jer neće ni po koju cijenu ugroziti dugogodišnju partnericu ili porodicu.

BIK - ONA

Teško da će ona poželjeti da vas prevari, ako joj u svemu odgovarate - emotivno, erotski i financijski. Ako odmah ne ispunite sva njena očekivanja, žena Bik će strpljivo čekati da se to dogodi, jer vas je ona izabrala da budete njen i – samo njen muškarac. Čak i ako bi saznala da to niste, oprostit će vam prijevaru, ukoliko ona ili porodica, ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi. Ukoliko osjeti da bježite na drugu stranu, boriće se svim silama da vas vrati tamo gdje vam je mjesto – kraj nje. Ako se žena Bik odluči za drugog, znači da ste je vi, koji ste za nju uvjek bili prvi i jedini - zaista razočarali.

 

BLIZANCI

BLIZANCI - ON

Iako vlada mišljenje da su muškarci Blizanci najveći ljubavnici, često je situacija obrnuta: njihova neutoljiva želja za komunikacijom sa srodnom dušom, može ih odvući u tuđ krevet, iako to nije bila njihova prvobitna namjera. Srećom, Blizanci ne planiraju prijevaru, pa se čak neće ni osvetiti partnerici ako posumnjaju u njenu vjernost. Muškarcima Blizancima, preljuba se jednostavno dogodi - a kako došla, tako i prošla, jer oni neće dozvoliti da druga strana pati. Ako ipak sazna, uvjeriti će ju da ne treba vjerovati zlim jezicima, pa čak ni svojim očima, već samo njemu.

BLIZANCI – ONA

Slično je i sa ženama Blizancima koje će se rado zaklinjati na vjernost (na riječima), ali će to obećanje malo teže ispuniti (na djelu), jer ima toliko zanimljivih osoba koje ona upoznaje svaki dan i toliko situacija koje za nju predstavljaju izazov kao - nepročitana knjiga. Do problema može doći kada se pojavi više takvih "knjiga" u isto vrijeme, jer tada žena Blizanac može pobrkati poruke na mobitelu, brojeve telefona i osobe s kojima je u vezi. Pa i tada će se, kao mačka, dočekati na sve četiri noge!

 

RAK
RAK – ON

Ukoliko ga dovoljno mazite kod kuće i spremate mu njegova omiljena jela, ne propuštajući priliku da naglasite kako se brakovi na današnje vrijeme raspadaju kao mjehuri od sapunice, muškarac Rak biće vam odan. Može se ipak dogoditi da "padne" na nekoga kome je potrebno više nježnosti, brige i zaštite nego njemu ili na nekoga tko mu se požali da ima tako veliki problem koji samo muškarac Rak može svojom upornošću riješiti, a svojom osjetljivom dušom - prepoznati. Ipak, kao vjerna kuća, muškarac Rak, uvijek se vraća kući.

RAK - ONA

Ona je toliko zauzeta zavirivanjem u tuđa dvorišta i komentiranjem tuđih veza i brakova, da neće odmah ni shvatiti ozbiljno bilo čije udvaranje, zavođenje ili pokušaj osvajanja, jer oklop žene Račice je skoro neprobojan. Može je eventualno zaintrigirati neko koga će iskoristiti, kako bi se osvetila partneru koji je nju prevario ili se može dogoditi da nakratko "posrne", ukoliko ne dobije dovoljnu količinu pažnje od svog partnera kod kuće. Tako će zbog urođene potrebe za zabadanjem nosa u tuđe (a ne svoje) probleme, žena Račica djelovati tako - bezgrešno.

Pročitano 5747 puta

Ostali članci: tarot i astrologija