Subota, 22 Prosinac 2012 18:53

Horoskop za 2013.

Napisao 

Ovdje pročitajte dio horoskopa koji je Ines Pautz napisala za Ovna, Bika i Blizance, a njihov čitav horoskop i horoskop za sve ostale znakove pronaći ćete u posebnom tekstu do kojeg ćete doći preko menija na naslovnici.

Ovan:
Za vas rođene u ovom znaku 2013. će biti vrlo dinamična godina. Uran i Jupiter bi mogli imati vrlo veliko djelovanje na vaš znak, gotovo u svim područjima života. Ukratko ni jedan dio vašeg života neće biti bez promjene, što će vas u konačnici i veseliti. Vaša uloga prema bliskim osobama ili obitelji dobiva dublji ili vredniji smisao, jer ćete u pravom momentu pružiti ruku pomoći onima oko vas, a kojima će je uistinu trebati.
Bik:
Za sve vas rođene u znaku Bika 2013. će biti godina kada možete pomisliti da napokon držite sve konce u svojim rukama. Utjecaj planeta će vam pokazati da je ova godina jako dobro vrijeme kada svijetu slobodno možete pokazati sve svoje kvalitete. Uglavnom očekujte mirne periode koji će vas umiriti i ispuniti zadovoljstvom i samopouzdanjem. Ugodnim momentima i zadovoljstvom bit će obojana većina vaših dana.
Blizanci:
Za sve vas rođene u ovom znaku 2013. će i dalje biti vrlo povoljna. Moći ćete se vrlo brzo uvjeriti da se sve dobrobiti i postignuća iz prethodne, samo premještaju i u ovu. Ove godine vaš znak je pod povoljnim utjecajem Marsa, Sunca i Jupitera. Sve što poduzmete bit će vam isplativo, rješivo ili vrlo zadovoljavajuće. Pokazat ćete se kao osoba koja ima dovoljno samopouzdanja znanja i sposobnosti da se izbori za svoje viđenje stvarnosti i odredi prioritete.

Čitav horoskop za ove i ostale znakove za 2013. godinu pročitajte na stranici:
http://www.altertv.org/tv2/index.php/component/content/article/191

Pročitano 6586 puta

Ostali članci: tarot i astrologija