Utorak, 01 Siječanj 2013 13:53

Horoskop za 1/2013.

Napisao 
Ovo je dio novog horoskopa koji je Ines Pautz napisala za prvi mjesec u 2013. godini. Želite li pročitati čitav horoskop za ove i sve druge znakove horoskopa, na naslovnoj stranici portala  kliknite u meniju na lijevoj strani na „Mjesečni horoskop“.

Blizanci

Vama godina počinje možda u po vama malo prebrzom slijedu događanja, obaveza i onoga što morate. Uglavnom to kao za inat, nije baš uvijek ono što priželjkujete. Zato radije zauzimate oprezan ili oklijevajući stav. Intimne stvari za vas postaju važnije od onih koje su javne. Pa je moguće da ćete nekoliko dana htjeti izbjeći i prevelika društva ili česta druženja.
Lav
Pred vama su dani kada bi zaista trebali više pažnje posvetiti sebi, svom zdravlju, pa tek onda planovima što i kako dalje. Iscrpljeni ste mnoštvom obaveza koje ste preuzeli u proteklom vremenu i zaista vam treba odmor. Iskoristite makar samo nekoliko dana za sebe i svoje najmilije, a dalje od problema, poslova, ideja i planova.
Vaga
Pred vama je mjesec kada već sa prvim tjednom žustro krećete naprijed. Kao da ste odlučili sve glavne aktivnosti i ideje, makar posložiti tako da o svemu imate glavni plan i sliku, kako reagirati kad se situacija ili prilika ukažu. Pametan potez, pogotovo jer ste u proteklom razdoblju imali mnogo ograničenja. Sada u ovom periodu pripazite na novac, vlasništvo i slična pitanja.
Strijelac
Sasvim zadovoljavajući mjesec je pred vama. Venera je skoro do polovine mjeseca u vašem znaku što samo znači da ćete biti druželjubivi, šarmantni i optimistični. Okrenuti ste svojim emocijama, koje ste pomalo zanemarili, uslijed problema svakodnevice, bavljenja drugima, poslovima, a i troškovima sa kojim ste se suočavali.
Vodenjak
Potreban vam je sporiji ritam i više odmora. Moguće je da ste toliko toga poduzeli u prethodnom razdoblju kroz  organiziranje što posla, što rješavanja obiteljskih problema i potreba, da ste ipak na kraju shvatili da je sve to uzelo svoj danak. Kako u vašem raspoloženju, optimizmu, samopouzdanju tako i stanju iscrpljenosti.
Čitav horoskop za ove i sve ostale znakove možete pročitati kliknete li na ovu adresu:http://www.altertv.org/tv2/index.php/component/content/article/190
 
 
Pročitano 2121 puta

Ostali članci: tarot i astrologija