Nedjelja, 16 Veljača 2014 10:27

Djevica - ljubavni horoskop

Napisao 

Zanima vas muškarac rođen u znaku Djevice? Ovdje pročitajte kakav je to čovjek u vezi s ostalim znakovima horoskopa, s kojima se slaže, a s kojima ne?

MUŠKARAC: Djevica

ŽENA: Ovan

Njezin aktivni duh te pokretna i prilagodljiva narav mogli bi stimulativno djelovati na njegovu aktivnost, naročito u poslovima. No žena Ovan odviše je temperamentna i strastvena za erotički hladnog muškarca Djevicu. Njezine jake strasti naišle bi kod njega na otpor i odbojnost, i taj bi nesklad naročito teško pogodio osjetljivu muškarčevu narav. Ženinu potrebu za ljubavnim doživljavanjem on bi smatrao grubom nasrtljivošću koja bi ga vrijeđala, a njegova bi hladnoća smetala partnerici, pa bi teško mogla ostati vjerna. Ukoliko dođe do veze između ova dva partnera, bolje je da ona ostane u granicama prijateljstva negoli da sklapaju brak.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Bik

Žena Bik po većini svojih karakteristika može biti izvrstan partner za muškarca Djevicu. Oni bi se vrlo brzo i vrlo dobro složili u erotskom i duhovnom pogledu. Žena Bik, po svojoj prirodi prilično ljubomorna, ne bi imala razloga da bude vječno na oprezu, jer bi je mirnoća i vjernost partnera potpuno umirili. Budući da je muškarac Djevica dobar otac obitelji i voli djecu, njih bi se dvoje izvrsno slagali jer i žena Bik ima razvijen majčinski osjećaj. Ako bi došlo do razmirica zbog ženine svojeglavosti, muškarčeva je narav takva da bi se one vrlo brzo izgladile, pa za brak između ova dva partnera postoje vrlo dobri uvjeti.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Blizanci

Izgledi za trajnu i skladnu zajednicu između muškarca Djevice i, u ljubavnom životu, veoma kolebljive žene Blizanaca, nisu dobri. Ova žena najčešće nema smisla za dom i obitelj, a mirnoj naravi muškarca Djevice upravo dom i obitelj predstavljaju najčvršću osnovu za zajednički život. S obzirom na velike zahtjeve što ih žena Blizanci ima u odnosu na svog partnera, na njezine velike ambicije i težnju da se bavi neobičnim poslovima, između ova dva partnera ne bi se mogao uspostaviti potreban sklad i njihov bi brak najvjerojatnije bio kratka vijeka.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Rak

Brak između muškarca Djevice i žene Raka mogao bi biti dobar. Seksualni život im nije najvažniji, pa bi svoj odnos gradili na duhovnom razumijevanju. To može dovesti do velikog povjerenja, oni mogu biti zadovoljni bračni partneri i iskreni prijatelji koji će uvijek nalaziti neki zajednički interes u životu. Nalazeći ispunjenje svojih želja i svoje ljubavi u uzajamnoj naklonosti, oboje bi se posvetilo domu i obitelji i uživalo bi u toplini obiteljskog doma koja bi im nadomjestila ljubavnu vatru kojoj ni jedno ni drugo nisu previše skloni. Gotovo je sigurno da će njihov brak biti vrlo sretan i skladan.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Lav

Iako su različitih temperamenata i naravi, muškarac Djevica i žena Lav mogli bi biti dobri bračni partneri. Oni bi se mogli slagati u seksualnom životu, jer bi žena znala probuditi uspavane strasti svojeg partnera. Ukoliko joj to uspije, njezina će sklonost promjenama nestati i ona će mu, cijeneći njegovu vjernost, uzvratiti vjernošću i privrženošću. Duhovno razumijevanje među njima moglo bi biti tako jako da bi stimulativno utjecalo na njihove erotske odnose. Uspiju li uspostaviti čvrstu duhovnu vezu, ta će dva partnera imati u rukama ključ za brak koji može biti skladniji nego što bi se to na prvi pogled, s obzirom na oprečnost njihovih naravi, moglo zaključiti.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Djevica

Ova će dva partnera uzalud pokušavati uspostaviti skladnu zajednicu. U duhovnom bi se pogledu izvrsno slagali, njihov stav prema svemu što ih okružuje bio bi jednako hladan i kritičan, ali bi se ipak sve to slomilo na jednoj zajedničkoj crti - pretjeranoj kritičnosti i sklonosti analiziranju. Umjesto da razumiju jedno drugo, oni bi neprestano tražili greške, analizirali i pronalazili ono u čemu se ne slažu. Tako bi njihov brak bio stalno ispitivanje kojem bi se potpuno prepustili, utoliko prije što ih ljubavni zanos nikada ne bi dovoljno zbližio da potisnu svoju kritičnost i sklonost analiziranju. Takvo ponašanje onemogućilo bi skladnu bračnu zajednicu.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Vaga

Komplicirana narav i kolebljiva i promjenljiva raspoloženja žene Vage mogli bi zbuniti staloženog i smirenog muškarca Djevicu. Sklon tome da o svemu hladno i razumno prosuđuje, on nikako ne bi mogao shvatiti motive njezina ponašanja. A ova žena, strastvena i temperamentna, ali u intimnom životu hirovita, smatrala bi svog partnera odviše hladnim i ne bi imala strpljivosti da pokuša probuditi njegovu uspavanu ljubavnu vatru. U duhovnom pogledu također bi se često razilazili. Njihova zajednička crta su smisao za dom i kućanstvo, ali to bi bila previše slaba spona za skladan brak.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Škorpion

Škorpion je možda jedini muškarac uz kojeg ova žena ne bi imala razloga za ljubomoru, ali njegova bi hladna narav smetala njenoj strastvenosti. Ona bi morala probuditi njegov ljubavni zanos kako bi i sama mogla naći zadovoljstvo. Njezina će temperamentna narav izazivati kritički duh svojeg partnera
i on će uzalud pokušavati objasniti njezine postupke, pa bi morao biti manje kritičan. Umjesto toga, morao bi se prepustiti užicima koje mu njegova partnerica nudi. Kako ni jedno ni drugo nisu skloni svađi i sukobima, kod njih postoji dovoljno stvari u kojima se slažu, pa se može ostvariti koliko-toliko skladan brak.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Strijelac

Njezina temperamentna i živahna narav mogla bi potaknuti hladnog i suzdržljivog partnera u intimnom životu, ali bi zbog njezine nemirne i promjenama sklone prirode neprestano dolazilo do nesporazuma: ukoliko bi joj on prigovorio zbog njezina ponašanja i postupaka, ona bi u svojoj tvrdoglavosti još jače i upornije tvrdila da se neće i ne želi promijeniti. Izlaz iz takve situacije teško je naći - osim da se unaprijed sagledaju vlastite pogreške, pa da oba partnera u obostranom popuštanju pokušaju naći zajednički jezik: više prilagodljivos¬ti i manje svojeglavosti s njezine strane, a više razumijevanja s njegove strane. Ako u tome uspiju, mogli bi pokušati sklopiti bračnu zajednicu.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Jarac

Iako je žena Jarac pogodan partner za vrlo malo muškaraca, za njezinu skladnu vezu s muškarcem Djevicom postoje dobri izgledi. Njezina melankolična narav mogla bi biti vrlo privlačna i simpatična za mirnog muškarca, ali kako je sklad njihovih naravi samo djelomičan, dolazilo bi do povremenih kriza, koje bi se brzo smirivale jer su oba partnera popustljiva. U seksualnim odnosima prilično bi se dobro slagali, jer ni jedno ni drugo ne cijeni odviše strastvenost. I u duhovnim odnosima mogli bi se vrlo dobro složiti, a to sve je dovoljna garancija da bi mogli sklopiti brak koji će biti sretan i u kome će oboje nalaziti dovoljno životnog zadovoljstva.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Vodenjak

Veza između muškarca Djevice i žene Vodenjaka teško će se ikad iz prijateljstva razviti u intimniji odnos jer je za živ duh i osebujan karakter žene Vodenjaka neobično važno da joj i partner ima slične osobine. On je racionalan i hladan, a ona željna promjena i životnih radosti, pa će teško naći zajednički jezik. U seksualnom pogledu ona je prividno suzdržana, jer traži inicijativu od partnera kojem je poklonila povjerenje, a on je bez inicijative i hladan, te nema u sebi ničega što bi mu omogućilo da svoju partnericu oslobodi njezine uzdržljivosti. To je razlog da ovi partneri dobro razmisle prije nego što svoje prijateljstvo pretvore u bračnu zajednicu.

MUŠKARAC: Djevica
ŽENA: Ribe
Sanjarsko biće žene Riba ima potrebu za toplom osjećajnošću, ona je uvijek u nekom duhovnom zanosu, koji bi muškarcu Djevici, staloženom i prilično racionalnom, uvijek ostao zagonetan. Budući da je to jedna od osnovnih osobina njezine naravi, koju ona ne može promijeniti, a njezin partner, koliko god se trudio, ne bi mogao shvatiti, među njima bi uvijek lebdjela neka napetost koja bi s vremenom sve više rasla dok se ne bi pretvorila u uzajamnu nepodnošljivost. Iako između ta dva partnera ne bi dolazilo ni do bučnih sukoba ni do razračunavanja, njihov bi brak u najboljem slučaju mogao samo vegetirati.

Pročitano 8665 puta

Ostali članci: tarot i astrologija