Utorak, 24 Veljača 2015 06:35

Najbolji lijek za pluća: vitamin C

Napisao 

Tijekom 1940. godina doktor medicine Frederick Klenner je dokumentirao kako adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izliječe preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća.


Iako započinje s osjećajem drhtavice i kašljem, virus uzročnik upale pluća može prouzrokovati i nakupljanje tekućine u plućima što u većini slučajeva dovodi do smrti. Nažalost, u slučaju virusne infekcije antibiotici ne pomažu, a oslabljeni imunosni sustav i zaustavljen limfni sustav je temelj za pretežno stvaranje bronhitisa koji kao i većina drugih bolesti, zahtijeva cjelovitu brigu u liječenju.

Do sada je se pokazalo kako cjepiva protiv gripe oslabljuju imunosni sustav, te sadrže nevjerojatno velike količine toksičnih sastojaka kao što su živa, aluminij i formaldehidi. Ovi neželjeni metali i kemikalije uzrokuju neurološke probleme i ponekad probleme sa reproduktivnim sustavom. Bez obzira na to što su cjepiva nesigurna, a antibiotici ne oslobađaju virusne infekcije, postoji jedan sasvim prirodan lijek koji je dokumentiran da ubija virus upale pluća pri samom kontaktu.

Tijekom 1940. godina doktor medicine Frederick Klenner je dokumentirao kako adekvatne doze vitamina C imaju sposobnost da izliječe preko 30 različitih bolesti, uključujući i upalu pluća. Ovaj vitamin je posljednjih nekoliko godina dobio mnogo pažnje, no nažalost ne dovoljno. Antioksidans može ojačati imunosni sustav, pomoći detoksikaciji jetre, pojačati kognitivne funkcije i zaštiti tijelo protiv stranih napadača. Također je poznat kao lijek za uobičajenu prehladu, skorbut, astmu, giht, koštano-mišićne ozlijede, visok krvni tlak i sezonske alergije.

Usred borbe protiv upale pluća, vitamin C može učiniti čuda u potpori naše prirodne sposobnosti za obranu bez oštećenja crijevne flore. Smanjivanje sadržaja prirodne tjelesne mikro flore zbog uništavanja virusa može stvoriti dugoročne neravnoteže.

Nakon što je Natural News 365 intervjuirao Dr. Andrew Saula, dobiveno je još informacija o snazi vitamina C. Ovaj liječnik je podijelio kako je samo u 3 sata izliječio sebe od upale pluća. U videu možete vidjeti i koja adekvatna doza vitamina C je pomogla djetetu da se u potpunosti prirodno oporavi od ozbiljne respiratorne bolesti.

Vitamin C je esencijalan za tjelesno zdravlje i regeneraciju. Možete ga pronaći u svježem voću, povrću, lisnatom povrću, mahunarkama, nekim vrstama proklijalih žitarica te algama.

Priroda obiluje snagom i izlječenje je moguće, ako pomažemo našem tijelu da se prirodno obrani i na prvome mjestu spriječi bolest.

Izvor: trueactivist.com

Pročitano 1860 puta

Ostali članci: bolesti