Petak, 10 Veljača 2017 17:57

Novi "Alter" s kuponom za besplatne tretmane!!!

Napisao 

Novi broj časopisa "Alter" možete kupiti na svim kioscima. Svaki kupac može iskoristiti kupon objavljen u "Alteru" za jedan besplatni tretman bioterapeuta, analizu majstora tarota, astrologa ili vidovnjaka, preparat od ljekovitog bilja ili neki drugi dar.

U "Alteru" odaberite jednog alternativca koji vam se najviše sviđa, pročitajte što sve i kako radi, nazovite ga na broj koji je objavljen uz njegovo ime i dogovorite se za vrijeme kada ćete ga posjetiti. Ako ne živite u mjestu gdje radi neki iscjelitelj, možete zatražiti da vam napravi tretman na daljinu. Požurite jer će mnogobrojni čitatelji "Altera" zvati terapeute radi dogovora za tretmane. Ali nemojte se brinuti, kupon ćete svakako iskoristiti jer on vrijedi godinu dana!

Osim kupona za besplatne tretmane, u "Alteru" možete pročitati proljetni mjesečev kalendar iz kojeg ćete saznati kako i kada držati dijetu da biste smršavili do tri kilograma, kako se najzdravije hraniti i koju hranu treba jesti u određenim fazama Mjeseca, kada šišati kosu da bi nova bolje rasla... U časopisu je i proljetni horoskop, nekoliko tekstova o iscjeljivanju energijama, stotinjak recepta za prehladu i bronhitis, kineski horoskop za godinu Pijetla i još mnogo alternativnih članaka.

 

 

Pročitano 1781 puta

Ostali članci: bioenergija