Subota, 22 Veljača 2014 12:19

Kako djeluju tretmani na daljinu

Napisao 

Svake godine Ankica Gavrilović za čitatelje Altera radi tretmane na daljinu. Najavljujemo ih u časopisu mjesec dana unaprijed i u njima može svatko sudjelovati. Za čitatelje novog broja Altera takav tretman početi će u ponedjeljak, 24.2. Ovdje objavljujemo pismo čitateljice Nede iz Splita da biste vidjeli kako terapija Ankice Gavrilović djeluje. Pismo objavljujemo bez ikakvih pravopisnih intervencija.

 „Blaženi što ne vidoše a vjeruju! Ja sam pronašla Kanal TV jabuka na kojem sam ugledala gosp. Ankicu. Slušala i gledala što govori i kako nama malim bolesnim ljudima može pomoći i odlučila sam da budem na njenom tretmanu 15.01.11. god od 11 do 12 sati. Zaista mogu vam reći da vaš tretman djeluje. Nevisti i sinu sam rekla da ja to moram pokušati, jer nemam što izgubiti. 

Pune kese ljekova malo je previše za ženu u najboljim godinama (53). Zbog bolesti koje sam dobila - depresija, šećer, tlak, štitnjača, vrat, ramena, kičma, kolina, želudac, crijeva, jetra, debelo crijevo (iritabilno), masnoće, sve me je to srozalo od 43. godi. I zato sam poslana u invalidsku mirovinu. 

Bila sam na tretmanu i zaista – osjetila sam mnogo toga – da nisam mogla vjerovati. 

Sjela sam na stolicu i opustila se dušom i tijelom. Patike su bile na meni. Odjednom sam osjetila toplinu kroz ruke, zatim se je tijelo pokretalo na lijevu i desnu stranu. Moja se desna ruka spustila ka zemlji, a lijeva se digla i s glave odbacivala negativnu energiju. Zatim sam se digla i naglo savila ka zemlji i izula patike. 

Neka energija me nosila do druge stolice i ponovo sam sjela. Tijelo se je ponovo savijalo i spojila sam gornji dio leđa s nogama. Odjednom su mi ruke uhvatile prste i noge, zatim koljena, pa ispod koljena – gdje se ponovo osjetila toplina. Ruke su se ponovo digle i desna ruka uhvatila je lijevo rame prema dojci gdje sam ponovo osjetila toplinu. Tu su mi ruke bile jedno 5 minuta. 

Odjednom se vrat počeo okretati lijevo i desno, da bi ostao na desnoj strani. Ruke su se ponovo spojile u lopaticama gdje me malo žarilo. Odjednom sam se digla i otišla na pražnjenje mjehura i crijeva. Vratila se i stala mirno. Tijelo se gibalo lijevo - desno, gore – dolje. Odjednom su se ruke našle na podu sa svih 10 prstiju, bila sam sagnuta i ostala tako 10 minuta. Ponovo sam se ispravila, a lijeva ruka je išla na sljepoočnicu i prsti su se pokrenuli prema lijevom oku, da bih se našla na sinusima. 

Uhvatio me je kašalj i zakašljala sam. Odjednom je sve prestalo jer se bližilo 12 sati. Kroz moje tijelo se osjetila neka struja i toplina. Zaista vjerujem – jer da nisam vjerovala ne bih bila na tretmanu. 

Moram vam reći da sam zazvala Oca i Sina i Duha svetog da vam pomogne, da energijom pokušate opustiti ne samo mene nego i druge- Barem duhom.   

Gosp. Ankice s poštovanjem prema vama moram reći i to da sam sklapajući oči vidjela vas i ta slika mi je bila u očima. Mislila sam na vas i molila vas da mi pomognete kod tih mojih bolesti. Svaki put kad bi vas ugledala i zamolila, kraj vas sam ugledala neku sjenu poput goluba, poput duha, poput Majke Božje. Vidjela sam da stojite pokraj bolesnih u krevetu, pa mislim da vas je Bog poslao da energijom pokušavate pomoći ljudima. Onima koji više nemaju što izgubiti mogu samo dobiti. Da ih bar ima na stotine takvih koji će pomoći ovoj naciji, da izađu iz jednog bolesnog, depresivnog stanja. 

Hvala televiziji Jabuka (Alteru) koji vas je doveo da vas vidimo i upoznamo. 

Hvala još jednom gosp. Ankici Gavrilović, koja nam je poklonila tretman energije!

S poštovanjem gospođa Neda iz Splita. 

 

 

Pročitano 3412 puta

Ostali članci: bioenergija