Nedjelja, 13 Travanj 2014 09:34

Ivan Medvešek uživo: dijagnostika viskom

Napisao 

Vjerujete li da se viskom mogu otkrivati štetna zračenja u prostoru gdje živite i radite, dijagnosticirati zdravstvene probleme pomoću čakri, pronaći izvore vode, predvidjeti razne događaje..., upoznajte se s nekim radiestezistom koji će vam objasniti kako se to radi. Jedan od onih koji vam u tome može pomoći je Ivan Medvešek, predsjednik Kluba radiestezista i bioenergetičara iz Zagreba, čovjek koji se već tridesetak godina bavi alternativom i služi viskom.

U mnogim televizijskim emisijama u posljednjih desetak godina Ivan je svoje znanje pokazao tisućama gledatelja, a odsada ga možete gledati i slušati na zaslonima svojih kompjutora, laptopima, tabletima i mobitelima. U vrijeme koje je objavljeno u najavi ovog događaja, otvorite naslovnicu portala altertv.org i kliknite na ekran kako biste na čitavom zaslonu mogli pratiti emisiju u kojoj gostuje Ivan Medvešek.
Osim što će objasniti kako se radi s viskom i čemu sve visak može poslužiti, Ivan će odgovarati i na pitanja gledatelja. Telefon na koji možete nazvati Ivana u studio iz kojeg se radi prijenos uživo, biti će istaknut na dnu ekrana, a pozivi, razgovor i detekcija pomoću viska su besplatni.

Besplatno

Ivana možete pitati sve što želite o zdravlju, vašim planovima, ljubavi, problemima... Odgovorit će vam i pokazati uživo kako njegov visak reagira na pitanje koje ste postavili. Dati će vam savjet koji možete koristiti da biste riješili svoje probleme.
Ako mislite nazvati Ivana u emisiju, pripremite što određenija pitanja na koja se može odgovoriti s „da" ili „ne". Naime, postavite li neodređeno pitanje, recimo: „Kako bih se trebala ponašati u vezi s tim čovjekom?", Ivanov visak vam svojim kretanjem neće moći objasniti kako da se ponašate.
No ako postavite pitanje: „Da li da ostanem s tim čovjekom?", Ivanov visak će vam svojim kretanjem dati konkretan odgovor: „Da ostanite" ili „Ne, nemojte ostati."
Telefon na koji ćete zvati Ivana u studio nije „linija" i razgovor se ne naplaćuje po sekundama razgovora. Ako ga nazovete, platit ćete samo uspostavu poziva u vašoj mreži (nekoliko desetaka lipa). Naravno, Ivana možete zvati i iz inozemstva, a može mu postaviti i pitanja na portalu ili Facebook stranici Altertv i profilu Miroslav Alter.
Na portalu altertv.org provjerite kada i u koje vrijeme je emisija s Ivanom uživo, pripremite pitanja i u miru svoga doma pripremite se za razgovor s radiestezistom o svojim problemima, željama, nadama... U emisiji, Ivan Medvešek darovati će desetak svojih tretmana, knjige i časopis Alter. Dakle, imate li pitanja na koja ne znate odgovor o zdravlju, poslu, ljubavi..., nazovite u studio portala altertv.org – besplatno je!

Želite li vidjeti kako Ivan Medvešek izgleda i što govori o svojem radu, pogledajte neki njegov video na portalu altertv.org tako da u meniju na vrhu naslovnice kliknete na video, a zatim u tražilicu upišete njegoivo ime.

 

 

Pročitano 3170 puta
Više u ovoj kategoriji: Sedam glavnih čakri »

Ostali članci: bioenergija