Utorak, 24 Lipanj 2014 08:32

Iscjeliteljica Biserka Blašković - viroza, išijas

Napisao 

Viroza, išijas…

Profesorica koja često pati od viroza, a uz to boluje od išijasa, osteoporoze, artroze…, svoje zdravlje održava redovitim posjetima Biserki Blašković.

“Svake zime imala sam iste probleme: nisam mogla disati, nos mi se zatvarao, osjećala sam glavobolje, u prsima me stezalo…”, priča gospođa Elizabeta Bilota, profesorica koja već godinama redovito dolazi kod Biserke Blašković na terapije.  “Nisam osjetljiva, ali sve što me snađe smeta me u svakodnevnom poslu. Radim u školi a to sigurno smeta osjetljivom grlu. Od učenika redovito dobijem virozu». 

Jednom je imala infekciju na plućima, a upalili su joj se i sinusi. Napravili su joj bronhoskopiju i sve ostale pretrage, a nakon tri mjeseca bolničkog liječenja otpuštena je s dijagnozom da je alergična na plijesan, grinje, bakterije i još neke tvari.

 

Kod takvih bolesti nema pomoći, s tim se trebate naučiti živjeti. Jedini spas za Elizabetu bile su inhalacije. Ali bilo je dobro samo dok su trajale, a nakon prestanka terapije nos bi se opet zatvorio. Antibiotike nije mogla uzimati jer je alergična. 

Strujanje topline

“Kako jedna nesreća obično prati drugu, te me zime ulovio išijas. Bila sam na “rastezanjima”, “hlađenjima”, “struji” i ne znam kakvim sve još terapijama, ali išijas nije prošao”, objašnjava Elizabeta. Kada medicinske terapije nisu pomogle, prvi put je došla kod Biserke.

“Nisam govorila što mi je, ali već nakon tri tretmana sve su se moje tegobe ublažile. Na tretmanu bih osjećala kao da neka toplina struji kroz mene, bila je to vrlo ugodno, a što je najvažnije, sinusi su mi se otvorili. Počela sam normalno disati, išijas je popustio. Nevjerojatno, i glava me prestala boljeti, mogla sam opet raditi s djecom u školi,” prisjeća se prve terapije gospođa Elizabeta.

Nakon toga dolazi k Biserki svakih šest mjeseci, na pet preventivnih tretmana. 

Pročitano 2678 puta

Ostali članci: bioenergija