Nedjelja, 16 Prosinac 2012 20:54

Besplatni tretmani bioenergijom

Napisao 

Besplatni tretmani na daljinu Ankice Gavrilović održavaju se
od 24. do 28. 2.
Svaki dan od 21,30 do 22 sata

Nakon što smo snimili tretman na daljinu Ankice Gavrilović i stavili ga na DVD-u koji darujemo uz knjigu „Enciklopedija alternative", javljaju nam se čitatelji koji redovito koriste ovu besplatnu terapiju. Tretman traje otprilike osam minuta i u njemu Ankica svima koji ga gledaju šalje svoju energiju i objašnjava kako protumačiti reakcije koje mnogi osjećaju za vrijeme tretmana. Ovaj tretman snimljen na DVD-u je posebno zanimljiv jer ga možete koristiti kad želite i kad vam je to potrebno. Iako to izgleda nevjerojatno, postoje ljudi koji tretman Ankice Gavrilović snimljen na DVD-u gledaju i dvadesetak puta dnevno!

Imamo mnogo svjedočanstva o djelovanju tretman na daljinu pa je Ankica Gavrilović odlučila darovati besplatni tretman čitateljima časopisa Alter, posjetiteljima portala altertv.org i Facebook stranice altertv. Da biste sudjelovali u njenom tretmanu koji se održava od 24. do 28. veljače, trebate se uključiti u terapiju svojom slobodnom voljom kad vam paše i koliko vam paše, koristiti čitavu terapiju ili samo jedan od dana kad vam paše. U vrijeme tretmana trebate se koncentrirati na bolesti i tegobe kod kojih želite da vam iscjeliteljica pomogne. 

 


 

Što trebate raditi?

Za one koji se prvi puta uključuju u tretmane na daljinu ovdje dajemo kratku uputu kako se to radi:

* Prije i za vrijeme tretmana ne morate se javljati iscjeliteljici, ona će u vrijeme koje ovdje objavljujemo svim čitateljima Altera slati energiju.
* Sjednite ili legnite na neko mirno mjesto gdje nema televizora, radija ni telefona i pustiti da energija djeluje na vas.
* Za vrijeme tih pola sata možete osjetiti različite reakcije, nekima trnci prolaze rukama i nogama, drugi osjete iznenadnu vrućinu, a mnogi nakon tretmana lakše spavaju.
* Tretmani su bezopasni, Ankica će vam slati energiju koja potiče obrambene snage organizma da se suprotstave bolestima i tegobama.
* Možete sudjelovati samo u jednom tretmanu ili primati energiju cijeli tjedan. Iako tretman traje pola sata, možete odustati i ranije.
* Nakon završetka tretmana lagano se dignite i noramlno obavljate sve poslove. No energija Ankice Gavrilović djelovat će na vas i nakon tretmana.

Pročitano 4162 puta

Ostali članci: bioenergija